Sommarlägret

Sommarlägret 2021


Älskar du också den svenska sommaren? Vet du inte var du ska göra i slutet av sommaren? Då är sommarlägret alternativet för dig!Höjdpunkten på sommaren är att få åka på konfirmandläger. Det är en sanning som vi i Hässelby tror stenhårt på. Sommarlägret är ett läger som vi har haft i många år och det är vårt favorit sätt att ägna sommaren på.


Vi får tolv fantastiska dagar tillsammans på Finnåkerskursgård utanför Fellingsbro, ungefär två timmar från Hässelby. Där varvar vi bad, brännboll och lekar med andakter och konfirmandpass. I konfirmandpassen får vi tillsammans i olika former utforska vilka vi är, vem Gud är och hur vi vill leva tillsammans.


På sommarlägret infinner sig alltid en alldeles speciell lägerkänsla. Det är svårt att i ord beskriva vad som gör den känslan, men det är något som gör att vi längtar tillbaka varje sommar.


Innan vi åker iväg tillsammans träffas vi även i detta alternativ hemma i Hässelby några gånger under terminen. Detta gör vi för att lära känna varandra innan vi åker, så att vi kan få det bästa lägret tillsammans.

Antal platser: 35

Datum träffar 2020: 5/12

Datum träffar 2021: 16-17/1, 21/3, 9/5 ,

Föräldramöte: 20/5-2021

Läger: 25/7-5/8

Konfirmation: övning 13/8, konfirmation 15/8 

Om Finnåker


På gränsen mellan Västmanland och Örebro län i hjärtat av Bergslagen hittar du Finnåkers kursgård, en gård för det lilla mötet men också en stor lägergård med plats för många.


Läs mer på 

www.finnaker.se


Fåtal platser kvar


Uppdaterad oktober 2020:

Just nu har vi ett fåtal platser kvar till sommarlägret. Om du är intresserad, hör av dig till Malin Karlsson (malin.karlsson@svenskakyrkan.se) eller Emelie Wägmark (emelie.wagmark@svenskakyrkan.se)