Sommarlägret 2022

Sommarlägret 2022


Älskar du också den svenska sommaren? Vet du inte var du ska göra i slutet av sommaren? Då är sommarlägret alternativet för dig!Höjdpunkten på sommaren är att få åka på konfirmandläger. Det är en sanning som vi i Hässelby tror stenhårt på. Sommarlägret är ett läger som vi har haft i många år och det är vårt favorit sätt att ägna sommaren på.


Vi får tolv fantastiska dagar tillsammans på Finnåkerskursgård utanför Fellingsbro, ungefär två timmar från Hässelby. Där varvar vi bad, brännboll och lekar med andakter och konfirmandpass. I konfirmandpassen får vi tillsammans i olika former utforska vilka vi är, vem Gud är och hur vi vill leva tillsammans.


På sommarlägret infinner sig alltid en alldeles speciell lägerkänsla. Det är svårt att i ord beskriva vad som gör den känslan, men det är något som gör att vi längtar tillbaka varje sommar.


Innan vi åker iväg tillsammans träffas vi även i detta alternativ hemma i Hässelby några gånger under terminen. Detta gör vi för att lära känna varandra innan vi åker, så att vi kan få det bästa lägret tillsammans.

Antal platser: 

Datum träffar 2021: 

Datum träffar 2022: 

Föräldramöte: 

Läger: 

Konfirmation: övning  konfirmation  

Om Finnåker


På gränsen mellan Västmanland och Örebro län i hjärtat av Bergslagen hittar du Finnåkers kursgård, en gård för det lilla mötet men också en stor lägergård med plats för många.


Läs mer på 

www.finnaker.se


Malin Karlsson

Diakon


08-505 992 45

malin.karlsson@svenskakyrkan.seDavid Kindbom

Präst


08-505 992 09

david.kindbom@svenskakyrkan.se


Emelie Wägmark

Präst


08-505 992 15 

emelie.wagmark@svenskakyrkan.se

Svenska kyrkan Hässelby

Besöksadress:

Maltesholmstorget 8, 16562 HÄSSELBY

Postadress:

BOX 4420, 16515 HÄSSELBY


08-505 992 00


© Copyright. All Rights Reserved.